Espoolainen vuonna -83 syntynyt freelancer-valokuvaaja, jonka kuvauksen pääpaino on luontokuvauksessa. Kohteiden suhteen olen aika kaikkiruokainen valokuvaaja, joten minut saattaa löytää pinnan alta, kuivalta maalta tai vähän ylempää kuvaamasta laajalla skaalalla luontoa. Olen pienestä pitäen liikkunut luonnossa ja luonto on aina ollut osa elämääni. Kuvauksessa ykköskohde on linnut ja maisemat, minkä jälkeen tulee vedenalainen luonto, muut eläimet ja tulevaisuudessa ilmakuvat jossain muodossa. Maantieteellisesti olen suolaisen veden kuvaaja eli viihdyn rannikolla ja saaristossa kameran kanssa, mistä valtaosa kuva-arkistoanikin koostuu.

Viime vuosina minulla on ollut kaksi suurempaa projektia, Saaristomeren talvi vuosina 2007-2011 ja Suomenojan luonnon monimuotoisuuden järjestelmällinen kuvaus ja dokumentointi keväästä 2011 alkaen. Tämä projekti jatkuu edelleen, paljon on takana, mutta vielä enemmän edessä rakennuspaineen lisääntyessä alueella muuttaen alueen luontoa ja vaikuttaen sen luontoarvoihin.

Myyn kuviani itse suoraan kuvapankistani sekä kuvatoimistojen kautta kirjojen, lehtien, esitteiden, kotisivujen, kalenterien jne. kuvitukseen.

Teen luontokuvauksen rinnalla erilaisia kuvauksia aina hääkuvauksista kiinteistökuvauksiin.

Ammattiluontokuvaajien hallituksen jäsen.