Pääasiallista kuvausreviiriäni ovat Kymenlaakso ja Lappi, jälkimmäinen erityisesti syksyllä ja talvella. Vuonna 2005 julkaisin kirjan Metsäpäiviä, joka on kooste nuoren miehen retkistä ja ajatuksista kotikulmiensa metsissä. Pohjoinen talvi, aika syksyn ensimmäisistä kuura-aamuista jäidenlähtöön on erityisesti mieleeni. Talven estetiikka, niukkuus ja talven keskellä kamppailu sekä siitä selviytyminen puhuttelevat. Tästä aiheesta julkaisin vuonna 2007 kirjan Lumen aika. Tällä hetkellä jatkan talviaiheen parissa työskentelyä uusin suunnitelmin.

Muutamat lajit ovat olleet muita lajeja tärkeämpiä kuvauskohteina. Näistä mainittakoon esim. metso, huuhkaja ja korppi. Huuhkajasta julkaisin vuonna 2011 kirjan Suuri pöllö, joka on kertomus ihmisen ja suuren petolinnun rinnakkainelosta Kymenlaakson takamailta Helsingin keskustaan. Yksittäisistä lajeista kaikkein tärkein ja läheisin kuvauskohteeni läpi vuosikymmenten on ollut kuitenkin korppi. Tällä hetkellä työskentelen intensiivisesti tämän korppi-teeman parissa tavoitteena saattaa materiaali kansien väliin lähitulevaisuudessa.

Myös ihminen vilahtelee kuvissani silloin tällöin osana maisemaa ja kokonaisuutta. Luonnonkuvauksen piirissä sydäntäni lähellä ovat erityisesti kirjoittavat luonnokuvaajat, kuvan ja sanan liitto, jossa molemmat tukevat toisiaan niin, että kokonaisuus on enemmän kuin kuin kuva tai sana yksinään. Myös kuvaesityksiin panostaminen on yksi suuri mielenkiintoni kohde – tehdä esityksistä kokonaisvaltainen elämys, tarina yksittäiskuvakoosteiden sijaan. Tällä hetkellä en olekaan niinkään kiinnostunut yksittäisistä hienoista kuvista kuin kuvakokonaisuuksista. Kuvatessani mietin jatkuvasti mihin kokonaisuuteen, tarinaan kuvani liittyvät. Suurten kuvamäärien sijaan yritän valottaa eteeni tulleita kuvaustilanteita niin monipuolisesti kuin tilanne, kyvyt ja mielikuvitus antavat myöten.