Olen koulutukseltani biologi (FM, Jyväskylän yliopisto 1991, pääaine hydrobiologia ja limnologia). Valokuvausta olen harrastanut ala-asteelta lähtien. Olen työskennellyt biologian lisäksi monella alalla, mm. sovelluskehittäjänä ja atk-ylläpitona, opettajana, monenlaisissa projekteissa ja hieman hallinnossakin. Olen opettanut valokuvaamista Suomessa kansalais- ja työväenopistoissa sekä kerran Saksassa (2006 Zentrum für Spielen Und Gestalten, Lörrach; englanniksi). Valokuvauksesta tuli pääasiallinen tulonlähteeni vuonna 2006, kun menin töihin Lentokuva Vallas Oy:öön. Kuvaamisen lisäksi olen enimmäkseen yksin toteuttanut yksin Lentokuvan digitaalisten kuvien hallintajärjestelmän ja suomi.ilmasta.fi – kuvapankin, josta voi selailla yli puolta miljoonaa ilmakuvaa. Tulin Lentokuva Vallas Oy:n osakkaaksi 2011. Kuvauslentotunteja pienkoneesta minulla on yli 500, ja kuvia löytyy lähes kaikkialta Suomesta.

Viime vuosien harraste-elektroniikan kehitys on mahdollistanut pienten ja edullisten pienoistietokonejärjestelmien tekemisen myös kuvaustarpeisiin. Lentokuvassa yksi tehtävistäni on kuvan paikannus- ja laukaisujärjestelmien kehittäminen.

Dokumentäärisluontoisen ilmakuvauksen vastapainoksi kuvaan luonnossa henkisempiä otoksia. Yhdistän digitaalitekniikan vanhaan optiikkaan, ilmaisen tuntojani värimaailmoilla.