Kuvausmatkoja kaikkialle maailmassa:
www.kuvausmatkat.fi

Luontokuvaajan varusteet ja kuvausasut:
www.kuvauskauppa.fi

Jouni Klinga on Suomen Ammattiluontokuvaajat ry:n perustavan kokouksen koollekutsuja. Hän on ryhtynyt luontokuvausalan yrittäjäksi pitkän kuvausharrastuksen jälkeen vuonna 1994. Sittemmin Jouni on toiminut muun muassa Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n pitkäaikaisimpana puheenjohtajana, Kustannus Oy Luonnonkuvaajan toimitusjohtajana, Luontokuva-aikakauslehden päätoimittajana ja Pohjoismaiden suurimman luontokuvafestivaalin taiteellisena johtajana.

Nykyisin Jouni Klinga tarjoaa valokuvausksesta kiinnostuneille harrastajille mahdollisuuden osallistua Kuvausmatkoille maailman upeimmille luontokuvauskohteille. Suomen Kuvausmatkat Oy:n (www.kuvausmatkat.fi ) tärkeimpiä matkakohteita ovat tällä hetkellä muun muassa Galapagossaaret, Intian tiikerisafarit, Perun Amazon ja Andit, Brasilian Pantanal, Chilen ja Argentiinan Patagonia, Falklandinsaaret, Kenian ja Tansanian safarimatkat, Madagaskar ja Australia.

Kuvauskauppa.fi on erikoistunut luontokuvaajan varusteiden ja tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin. Valikoimissa on muun muassa monikäyttöiset ja nopeasti pystytettävät piilokojut, Stealth Gear -kuvausasut.