Olen valokuvaaja ja tulostaja Espoosta. Valokuvaamisen aloitin 70 –luvun alkupuolella. Kuvauskalustona ovat Canonin pro rungot ja L-sarjan objektiivit 14mm – 500mm. Keskiformaatin Hasselblad H4D on käytössä studiokuvausten lisäksi myös maisemakuvauksissa. Viime aikoina Kuvauspaikkoina ovat olleet mm. Andit, Galapagossaaret, Falkland, Etelä Georgia ja Chile. Suomessa Saaristomeri ja tietysti pihapiirin rajoittuva Nuuksion kansallispuisto. Kuvaan mielelläni myös Euroopan eläintarhoissa.

Luontokuvauksessa nopeat tilanteet ja maisemat viehättävät. Kuvaan myös ruokaa ja juomia mainoskuviin mm. oman yritykseni DigiHessu Oy:n studiossa. Ostimme uudet studiotilat 2013 Espoon Pitkäniitystä jossa toimii EPSON Digilab –auktorisoitu tulostamo jossa teemme suurkuvatulosteita sekä näyttelytulosteita. Tulostinvalikoimaan kuuluvat mm. Epson SureColor 30600, Epson Stylys Pro 9900, Epson Stylus Pro 9700 ja useita pienemmän koon valokuvatulostimia. Maksimi tulostusleveys aina 162cm:iin asti ja vuotia yhdistelemällä isommatkin seinät peittyvät. Kuvien pohjustuksessa käytämme Rolls Roller tasolaminaattoria. Tulostamme vuosittain noin 10 000 neliötä eri materiaaleille. Eizo:n kalibroitavat näytöt sekä X-riten robotilla tehtävät ICC –profiilit tulostusmateriaaleille mahdollistavat ammattimaisen värinhallinnan työnkulussa. Yhteistyössä Suomen Interfoton ja KAMERA –lehden kanssa tulemme 2014 keväällä järjestämään tulostamisen ja värinhallinnan workshoppeja.

DigiHessu Oy:n kautta tuotamme materiaalia mm. Helsingin Sanomiin sekä eri lehtiin. Teemme myös messuosastoille suurkuvatulosteita ja julisteita. Toimitamme näyttelykuvat kuvankäsittelystä ripustusvalmiiksi Fine Art materiaaleille. Toimin tällä hetkellä Suomen Ammattiluontokuvaajien hallituksessa.