Olen valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut valokuvaaja Pohjanmaalta. Nykyisin asun Kuusamossa, jonne muutin loppukesällä 2017.

Luonto on ollut aina tärkeässä roolissa elämässäni. Ensimmäisen oman järjestelmäkameran hankkimisen myötä tiesin, että se oli mun juttu. Nyt tätä taivalta luontokuvien parissa on jo lähes kolmekymmentä vuotta.

Alkuun kuvasin lintuja intohimoisesti ja myöhemmin kuvaamiseen tuli vahvemmin mukaan maisemat ja luonnon yksityiskohdat. Nykyisin ajattelen, että luonto on paljon muutakin, kuin vain mitä näemme. Se on myös sitä mitä haluamme nähdä ja miten sen näemme. Luontokuvaukseni onkin painottunut nykyisin tähän maailmaan.

Luontokuviani on palkittu sekä kansainvälisissä kilpailuissa, että kotimaisissa mm. Vuoden Luontokuva-kilpailussa yli kymmenen kertaa, joista merkittävimpinä kaksi sarjavoittoa Maisemat-sarjassa.

Yksityis- tai yhteisnäyttelyitä vuosien aikana on ollut useita sekä esiintymisiä eri valokuvaus tai luontokuvatapahtumissa. Olen toiminut valokuvauksen opettajana yliopistossa, kansalaisopistoissa ja yksityisillä kursseilla.