– lintuharrastaja ja – kuvaaja vuodesta 1978
– ammattiluontokuvaaja vuodesta 1998
– Finnature Oy Ltd:n toimitusjohtaja vuodesta 2002
– Liminganlahden lintukuvafestivaalin taiteellinen johtaja vuodesta 2007
– Liminganlahden lintukuvakilpailun johtaja vuodesta 2010
– Nikon ambassador vuodesta 2012

Olen vuonna 1965 Porissa syntynyt ammattiluontokuvaaja. Limingassa olen asunut vuodesta 1992 alkaen. Toimin toimitusjohtajana lintu- ja luontomatkailuyrityksessäni Finnature Oy Ltd:ssä. Vuodesta 2007 olen ollut Suomen Ammattiluontokuvaajat ry:n puheenjohtajana sekä toimin aktiivisesti Liminganlahden Ystävät ry:n hallituksessa.

Olen osallistunut valokuvauskilpailuihin ja menestystäkin on tullut mm. kolme kunniamainintaa maailman suurimmassa luontokuvakilpailussa Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year. Vuonna 2012 pääsin itse kyseisen kilpailun finaalituomaristoon!

Kuviani myyn kotimaassa lähinnä www.lintukuva.fi ja www.leuku.fi sivustojen kautta. Lisäksi kuviani on jonkun verran myynnissä ulkomaisissa kuvatoimistoissa. Olen ollut mukana toteuttamassa useita kirjaprojekteja ja uusia kirjoja on myös työn alla.

“Minua eivät aikaiset aamuherätykset ole harmittaneet vielä koskaan yli 30-vuotisen lintuharrastus- ja valokuvausurani aikana. Olen käynyt läpi evoluution lintuharrastajasta ammattiluontokuvaajaksi ja olen erittäin onnellinen saadessaani tehdä töitä rakastamieni lintujen ja luonnon parissa. Minusta on todella hienoa päästä jakamaan luonnon kauneus ihmisten kanssa kuvieni kautta.

Kuvaan pääasiassa lintuja, mutta kamerani on aina valmiina tallentamaan muitakin luonnon tarjoamia mahdollisuuksia sekä kotimaassa, että ulkomailla. Kuvausretkeni ovat vieneet minua ympäri maailmaa mm. Japaniin, Mongoliaan, Uuteen Meksikoon, Tansaniaan jne.

Visioi etukäteen minkälaisia kuvia juuri sinä haluat ottaa. Etsi erilaisia kuvakulmia ja aseta tavoitteesi korkealle. Saavuttaaksesi päämääräsi tee sen eteen töitä. Kun pääset hyvään kuvaustilanteeseen – älä luovuta – vaan kuvaa tilannetta niin kauan kuin sitä kestää. Kokemuksen karttuessa opit tunnistamaan ainutlaatuiset kuvaustilanteet.”