Olen maisemavalokuvaaja Hangosta. Säässä kuin säässä viihdyn kotikaupunkini kallioilla ja rannoilla kuvaten alati vaihtuvaa merimaisemaa.

Monta vuotta kuvasin satunnaisesti, mutta valokuvaus kurssi vuonna 2011 muutti harrastuksen ammattimaisempaan suuntaan. Valokuvaus vei mennessään ja keväällä 2017 valmistuin Axxellista luontovalokuvaajaksi (Specialyrkesexamen för fotograf med natur som kompetensområde).

Hangö Sommarunin puitteissa pidän koulutuksia – Fotoskolan on peruskurssi kaikille niille, jotka haluavat edetä auto-tilasta ja Fotoakademin puolestaan tarjoaa kehitystä kokeneemmille kuvaajille pari esimerkkiä mainitakseni. Pidän myös koulutuksia pienemmille ryhmille tai yksittäisille henkilöille, esimerkiksi maisemakuvauksen eri teemojen ympärillä.

Olen yksi Hanko Fotofestivalin perustajista ja vuosina 2013-2017 yksi festivalin pääjärjestäjistä.

Kuviani on julkaistu kansallisissa uutislähetyksissä (Ylen aamu-tv och Huomenta Suomi), useassa lehdessä (mm. Luontokuva-lehdessä, Museo-lehdessä, BioFoto Finlandin vuosijulkaisussa). Syksyllä 2019 vierailin Efter Nio ohjelmassa, jonka aiheena oli vesi ja Washed Ashore -näyttelyni.

Olen osallistunut lukuisiin yhteisnäyttelyihin eri puolilla Suomea, mutta myös Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Yksityisnäyttelyitä minulla on ollut Suomessa ja Italiassa.

Myyn itse tekemiä vedoksia valokuvistani ja vedostan myös muille valokuvaajille heidän ottamiaan kuvia.

Pidän kuvaesityksiä eri tilaisuuksissa. Aiheena on yleensä ollut meri tavalla tai toisella.