Kuvia ja tekstiä luonnosta ja luontoharrastuksista aikakaus- ja päivälehdissä, kirjoissa, mainoksissa, esitteissä sekä muissa painotuotteissa ja internetsivustoilla vuodesta 1998.

Toimenkuvaan kuuluu myös kursseja, kuvaesityksiä, koulutusta sekä luontoon liittyviä kuvausjärjestelyjä ja opastusta harrastajille ja ammattilaisille. Valokuvaaja VAT. Nykyistä kotikenttää on keskinen Suomi, mutta reviirinä on koko Suomi ja naapurimaat. Tuttuja ovat niin tunturit ja Lapin kairat kuin suuret suot ja ikimetsät, saariston luodot ja tyrskyt. Luonnon kuvaamisen lisäksi myös ympäristö-, harrastus- ja perinneaiheet kiinnostavat. Useimmiten löydän itseni luonnosta ja luonnonvalosta, mutta en vierasta studiota ja salamavalojen välkettäkään.

Vietän aikaani luonnossa myös oppaan roolissa: järjestän mm. melonta-, lumikenkä-, vaellus- ja luontoretkiä. Mielelläni yhdistänkin osaamisalueitani retki- ja kurssipalveluissa, eri aktiviteettejä vuodenajan mukaan ja valokuvausta. Minulta voikin tilata vaikkapa valokuvauksellisen melonta- tai patikkavaelluksen. Vuokrakalustoa löytyy kesä- ja talviretkille. Maastoruokailut onnistuvat isoillekin ryhmille, vaikkapa sadalle hengelle.

Kuvausjärjestelyjä järjestän kuvausretkistä piilokojuvuokraukseen